**Salongen har stängt tillsvidare**

Kunders Omdömmen

Har aldrig tagit hand om mina fötter förut, så jag gick till salongen för pröva fotmassage och pedikyr.

Att jag inte gjort det tidigare!!! Kände mig som en ny Gunilla efteråt. Kan verkligen rekommendera.

Ett underbart bemötande av personalen.

Gunilla S

När jag kom till salongen var mina händer en katastrof men nu efteråt är den åter fina och jag är redo att dansa natten lång.

Lisa P

Jag provade på den Thailändska massagen och gick därifrån nöjd och glad. Jag kände direkt skillnaden i kroppen samtidigt som JS Beauty har en  fantastisk service och en härlig miljö.

Catrine L

Stockholm

JS Beauty salong hittar du i Stockholm, nära Globen och endast 5 minuters promenad från Gullmarsplan. Du känner igen salongen på dom viftande Svenska och Thailändska flaggorna vid entrén in till JS Beauty. Bara 10 meter från rondellen vid Sköntorsplan.

SALONGEN STÄNGD TILLSVIDARE

Åka kollektivtrafik

För den miljömedvetna kunden som åker kollektivtrafik, tar du dig lättast till salongen genom att först ta dig till Gullmarsplan.

Via kollektivtrafik kan du ta dig till Gullmarsplan via t-bana, buss eller tvärbana. Sen är det bara att hoppa på buss 160 mot Årstaberg eller Liljeholmen och gå av på första stoppet vid Sköntorpsplan.Du kan också ta pendeltåget till Årstaberg och därifrån buss 160 mot Gullmarsplan och kliva av vid sköntorpsplan gå cirka 25m i bussens färdriktning så ser du JS Beauty salong.

Med Bil

Det finns även parkeringsplats att tillgå för dig som kommer med bil. Sväng bara av Söderleden mot Gullmarsplan om du kommer från Stockholm City eller Nynäsvägen söderifrån mot Gullmarsplan och ta dig vidare på Gullmarsvägen tills du når fram till Sköntorpsplan. Parkering är gratis för våra kunder.