**Salongen har stängt tillsvidare**

Kunders Omdömmen

Jag provade på den Thailändska massagen och gick därifrån nöjd och glad. Jag kände direkt skillnaden i kroppen samtidigt som JS Beauty har en  fantastisk service och en härlig miljö.

Catrine L

Har aldrig tagit hand om mina fötter förut, så jag gick till salongen för pröva fotmassage och pedikyr.

Att jag inte gjort det tidigare!!! Kände mig som en ny Gunilla efteråt. Kan verkligen rekommendera.

Ett underbart bemötande av personalen.

Gunilla S

När jag kom till salongen var mina händer en katastrof men nu efteråt är den åter fina och jag är redo att dansa natten lång.

Lisa P

Fiskmanikyr

Upplev doktorsfiskar i vårt fiskspa med fiskmanikyr hos JS Beauty nära Gullmarsplan i södra Stockholm. Fisk spa från 35 minuter för endast 180 kr utan deals.
Är dina händer trötta och du känner att du behöver en uppfräschning eller de kanske har börjat bli lite rispiga i skinnet? Då är det perfekta botemedlet att gå på fiskmanikyr.

På fiskspat använder vi oss av små Garra Rufa fiskar som utan tänder suger sig fast vid huden medan de nafsar på de områden som behöver friskas upp. Under vattnet ser fiskarna nämligen till att dina händer blir fria från döda hudceller vilket ger dina händer en renare och friskare hy.

Medan de arbetar känns det lite som att de masserar huden samtidigt som det på vissa punkter känns som att de kittlar huden. Känslan är både behaglig och skön då du vet att dina händer kommer skina när fiskarna är klara med sitt jobb. Det ger en härligt fräsch känsla.

JS Beautys fiskmanikyr behandling

Välkommen in till oss på JS Beauty och besök våra underbara Garra Rufa fiskar som hjälper dig fixa de perfekta händerna. Hos oss kan du välja mellan en behandling på 35 minuter för endast 180 kronor eller en på 55 minuter för endast 350 kronor. I behandlingarna ingår både ett varmt handbad innan och mikromassage efter fiskspat vilket alla händer är värda.

Att tänka på innan din fiskmanikyr

Innan du kommer in för på behandling ber vi dig se till att du inte har några öppna sår eller annat på händerna. Detta då vi på JS Beauty alltid värdesätter både kundens och våra Garra Rufa fiskars hälsa genom att se till att vår miljö är så hygienisk som möjligt.

Denna nya trend som tagit världen med storm är det perfekta sättet att få lena och fina händer så passa på redan idag.