**Salongen har stängt tillsvidare**

Kunders Omdömmen

Har aldrig tagit hand om mina fötter förut, så jag gick till salongen för pröva fotmassage och pedikyr.

Att jag inte gjort det tidigare!!! Kände mig som en ny Gunilla efteråt. Kan verkligen rekommendera.

Ett underbart bemötande av personalen.

Gunilla S

Jag provade på den Thailändska massagen och gick därifrån nöjd och glad. Jag kände direkt skillnaden i kroppen samtidigt som JS Beauty har en  fantastisk service och en härlig miljö.

Catrine L

När jag kom till salongen var mina händer en katastrof men nu efteråt är den åter fina och jag är redo att dansa natten lång.

Lisa P

Fiskpedikyr

Upplev doktorsfiskar i vårt fiskspa med fiskpedikyr hos JS Beauty nära Gullmarsplan i södra Stockholm. Fisk spa från 35 minuter för endast 180 kr utan deals.
Att gå på fiskpedikyr kan vara helt fantastiskt för dina fötters välbefinnande. Fötterna används dagligen vilket leder till att de blir trötta och fulla av gammal hud. Därför kan det ibland vara bra att gå och ta hand om dem och det perfekta botemedlet är just fiskpedikyr.

Under en behandling med fiskpedikyr kan du räkna med att uppleva en behaglig känsla medan dina fötter blir omhändertagna. Det går till så att våra små tandlösa Garra Rufa fiskar suger sig fast vid huden medan de nafsar på de områden som behöver friskas upp. Medan de arbetar blir dina fötter fria från döda hudceller vilket ger en renare och friskare hy.

När fiskarna nafsar sig fast vid fötterna känns det lite som att de masserar huden samtidigt som det på vissa ställen kan kittla lite om man är känslig. Känslan är både behaglig och skön samtidigt som dina fötter efteråt får en härligt fräsch känsla.

JS Beautys fiskpedikyr behandling

Till oss på JS Beauty är alla välkomna för att prova på en behandling av våra underbara Garra Rufa fiskar. Hos oss kan du välja mellan en fiskpedikyr på 35 minuter för endast 180 kronor eller en på 55 minuter för endast 350 kronor. I behandlingarna ingår både ett varmt fotbad innan och mikromassage med fotkräm efter fiskarna gjort dig len för bästa resultat och känsla.

Att tänka på innan din fiskpedikyr

Då vi hela tiden strävar efter en så hygienisk miljö som möjligt för både våra fiskar och er kunder ber vi dig se till att du inte har några öppna sår eller svamp på fötterna innan du kommer in till behandlingen.

Fiskpedikyr blir mer och mer populärt världen över vilket är lätt att förstå efter en behandling så varför inte prova du med?

Du finner oss i Årsta bara 5 minuters promenad från Gullmarsplan och 10 meter från Sköntorsplans busshållsplats. Här nedan finner du en karta så att du enkelt ska hitta hit.