**Salongen har stängt tillsvidare**

Kunders Omdömmen

Har aldrig tagit hand om mina fötter förut, så jag gick till salongen för pröva fotmassage och pedikyr.

Att jag inte gjort det tidigare!!! Kände mig som en ny Gunilla efteråt. Kan verkligen rekommendera.

Ett underbart bemötande av personalen.

Gunilla S

När jag kom till salongen var mina händer en katastrof men nu efteråt är den åter fina och jag är redo att dansa natten lång.

Lisa P

Jag provade på den Thailändska massagen och gick därifrån nöjd och glad. Jag kände direkt skillnaden i kroppen samtidigt som JS Beauty har en  fantastisk service och en härlig miljö.

Catrine L

Fotmassage

Fötterna är en viktig del av vår kropp som påverkar vår hälsa och kan därför ibland vara värda en välgörande massage. Efter en lång dag kan du vara värd att ta hand om dig själv. Den del på kroppen som får jobba mest är oftast fötterna så varför inte ge den en välbehövlig massage.

Då är en fotmassage det utmärkta valet då denna behandling är utmärkt för trötta, ömma och stela ben och fötter men även för andra delar av kroppen. Här masseras inte bara fötterna utan även benen får en behaglig massage och stretch samtidigt som övriga kroppen drar nytta av massagen.

Fötterna består nämligen av en mängd olika akupressurpunkter som stimuleras vid massagen och de påverkar även övriga kroppsdelar. Massagen avslutas sedan med en kortare nack och ryggmassage för att även lätta dina muskler där.

Efter massagen är kroppen extra mottaglig för intag så se till att dricka mycket vatten för bästa resultat.

JS Beautys Fotmassage behandling

Vid behov av en fotmassage är du välkommen in till oss på JS Beauty. Här ger våra erfarna massörer dig en reflexology fotmassage. Den är extra bra då den går in på djupet och stimulerar fötternas olika punkter genom en sorts zonterapi.

Under vår reflexology fotmassage arbetar vi med fotens så kallade Reflexive Zones och använder en sorts tryckteknik för att stimulera speciella punkter under foten som sedan kan släppa spänningar på andra delar av kroppen.

Själva behandlingen som består av massage och olika tryck utförs med tummarna, fingrarna och en så kallad zonstav. Behandlingen balanserar kroppen och ger en känslan av välbefinnande. Denna behandling är speciellt effektiv mot huvudvärk och andra sorters spänningar.

För en fotmassage finner du oss i Årsta bara 5 minuters promenad från Gullmarsplan och 10 meter från Sköntorsplans busshållsplats. Här nedan finner du en karta så att du enkelt ska hitta hit.


Visa större karta