**Salongen har stängt tillsvidare**

Kunders Omdömmen

Jag provade på den Thailändska massagen och gick därifrån nöjd och glad. Jag kände direkt skillnaden i kroppen samtidigt som JS Beauty har en  fantastisk service och en härlig miljö.

Catrine L

Har aldrig tagit hand om mina fötter förut, så jag gick till salongen för pröva fotmassage och pedikyr.

Att jag inte gjort det tidigare!!! Kände mig som en ny Gunilla efteråt. Kan verkligen rekommendera.

Ett underbart bemötande av personalen.

Gunilla S

När jag kom till salongen var mina händer en katastrof men nu efteråt är den åter fina och jag är redo att dansa natten lång.

Lisa P

Oljemassage

När din kropp känns stel, trött och sliten kan den vara värd en skön massage för att åter igen kännas pigg och mjuk. En massage som är skön och avslappnande är då Oljemassage.

Oljemassage är den vanligaste typen av massage på span idag. Oljemassage kombinerar olika tekniker under massagen för att bryta upp muskelknopar, som kallas sammanväxningar. Det är de som du oftast känner av när du har ont i nacken eller ryggen. Dessa knutar löser massören upp åt dig och efter massagen känner du en stor skillnad.

Oljemassage är en mycket skön behandling som kan vara både långsam och mjuk, eller kraftfull och stärkande, beroende på vad massören och kunden vill uppnå för resultat.

Tänk på att efter massagen är kroppen extra mottaglig för det du stoppar i dig så se till att dricka mycket vatten som rensar ut gifter för bästa resultat.

JS Beautys Oljemassage behandling i Stockholm

Känner du att du är i behov av en Oljemassage så är du välkommen in till oss på JS Beauty. Här har vi flera olika massagebehandlingar att välja på och du kan räkna med professionell behandling.

Vi på JS Beauty har utbildade och erfarna massörer som utför massagen under en timme. Kostnaden för massagen är endast 399 kronor med garanterat resultat. Vi kommer då ge dig en behaglig och välgörande massage där vi smörjer in dig med olja och bearbetar dina muskler för att få bort eventuella knutar. Till massagen har vi lugn och behaglig musik så att du ska känna dig avslappnad och kunna släppa alla tankar för en stund.