**Salongen har stängt tillsvidare**

Kunders Omdömmen

När jag kom till salongen var mina händer en katastrof men nu efteråt är den åter fina och jag är redo att dansa natten lång.

Lisa P

Har aldrig tagit hand om mina fötter förut, så jag gick till salongen för pröva fotmassage och pedikyr.

Att jag inte gjort det tidigare!!! Kände mig som en ny Gunilla efteråt. Kan verkligen rekommendera.

Ett underbart bemötande av personalen.

Gunilla S

Jag provade på den Thailändska massagen och gick därifrån nöjd och glad. Jag kände direkt skillnaden i kroppen samtidigt som JS Beauty har en  fantastisk service och en härlig miljö.

Catrine L

Thaimassage

En av favoriterna bland massager är Thailands stolthet, Thaimassagen. Tusentals människor åker varje år till just Thailand för att kunna ta del av denna härliga behandling som gör din kropp som ny igen. Som tur är behöver du inte åka ända till Thailand för att få en professionell thaimassage, utan vi på JS Beauty kan ta hand om dig lika bra här hemma i Stockholm.

Under en behandling får du din kropp riktigt stretchad så räkna med en del dragningar och omhändertagen på ett lite speciellt sätt. Här böjer man kroppen och dess olika kroppsdelar medan man masserar utan olja på ett sätt som gör massagen extra effektiv. Efter en behandling är din kropp garanterat smidig och det känns ibland som att du genomgått ett yogapass. En följd av detta är att thaimassagen ibland kommit att kallas yoga för den late.

Resultatet efter en thaimassage är en garanterat bättre rörlighet och smidigare muskler men du kan även uppleva träningsvärk dagen efter så bli inte rädd om det känns för då har det gjort verkan.

Thaimassage i Stockholm hos JS Beauty

Är du i behov av en ordentlig och skön Thaimassage i Stockholm så är du alltid välkommen in till JS Beauty. Här ger vi dig en underbar timme för endast 399 kronor. Vi har erfarna massöser som masserar dig efter dina behov till lugn och avslappnande musik så att du kan njuta och slappna av.

Tänk på att ta på dig bekväma kläder då massagen sker utan olja och du kommer böjas en del så att kläderna inte stretar emot under massagen. Ju bekvämare kläder du har på dig desto bekvämare kommer massagen vara för dig.