**Salongen har stängt tillsvidare**

Kunders Omdömmen

Jag provade på den Thailändska massagen och gick därifrån nöjd och glad. Jag kände direkt skillnaden i kroppen samtidigt som JS Beauty har en  fantastisk service och en härlig miljö.

Catrine L

Har aldrig tagit hand om mina fötter förut, så jag gick till salongen för pröva fotmassage och pedikyr.

Att jag inte gjort det tidigare!!! Kände mig som en ny Gunilla efteråt. Kan verkligen rekommendera.

Ett underbart bemötande av personalen.

Gunilla S

När jag kom till salongen var mina händer en katastrof men nu efteråt är den åter fina och jag är redo att dansa natten lång.

Lisa P

Manikyr

Att lyxa till det i vardagen blir allt vanligare eftersom de flesta tycker om att känna sig fina. Att vara snygg på jobbet i skolan eller på en fest är alltid härligt. Då är en manikyr en behandling som du inte får missa eftersom vi använder våra händer hela tiden. När händerna är lite extra fina är det enklare att använda kroppen mer då självkänslan ökar.

En manikyr är en riktigt uppfriskande behandling som gör dina händer lena och fina. Här får du nagelbanden fixade, den döda huden klipps bort och dina naglar blir fantastiska med vilken färg du vill.

En fin hand kan hjälpa självförtroendet och ge dig en extra gnista.

JS Beautys Manikyr

Du är alltid välkommen in till oss på JS Beauty för att få en prisvärd och bra manikyr som ger dig det lite extra. Vi har erfaren och duktig personal som ser till att ge dig fantastiskt resultat och bra service.

Pris:  350   Kronor  Manikyr inklusive lackning

Ange kampanjkod ”INTERNET” och få 10% rabatt på din nästa Manikyr.

Manikyren som du får består av nagelfilning, formande av naglarna, borttagning av gammal hud och snyggt målat lack i önskad färg.

Vill du prova på något nytt så kan du även njuta en stund av vårt fiskspa där du kan få dig en manikyr av våra populära Garra Rufa fiskar.