**Salongen har stängt tillsvidare**

Kunders Omdömmen

När jag kom till salongen var mina händer en katastrof men nu efteråt är den åter fina och jag är redo att dansa natten lång.

Lisa P

Har aldrig tagit hand om mina fötter förut, så jag gick till salongen för pröva fotmassage och pedikyr.

Att jag inte gjort det tidigare!!! Kände mig som en ny Gunilla efteråt. Kan verkligen rekommendera.

Ett underbart bemötande av personalen.

Gunilla S

Jag provade på den Thailändska massagen och gick därifrån nöjd och glad. Jag kände direkt skillnaden i kroppen samtidigt som JS Beauty har en  fantastisk service och en härlig miljö.

Catrine L

Pedikyr

Att lyxa till det i vardagen blir allt vanligare eftersom de flesta tycker om den där uppfriskande känslan man får. Vare sig det är sommar eller vinter så är det alltid skönt att lyxa till det för våra fötter som vi hela tiden använder oss av.

Något som då är både skönt och enkelt att göra är att komma in på salongen för en härlig pedikyr. En pedikyr är en riktigt uppfriskande behandling som gör dina fötter lena och fina. Här får du nagelbanden fixade, den döda huden klipps bort och dina naglar blir fina med vilken färg du vill. Känslan efteråt är riktigt härlig och frigörande och det känns som du kan springa en mil.

JS Beauty’s Pedikyr i Stockholm

Du är alltid välkommen in till oss på JS Beauty för att få en prisvärd och bra pedikyr för friska och fina fötter. Vi har en erfaren personal som ser till att ge dig fantastiskt resultat och bra service. Efter en pedikyr kommer du vilja sätta på dig sandaler så att alla kan se.

Vill du även prova på något nytt så kan du njuta en stund på vårt fiskspa där du kan få dig en pedikyr av våra populära Garra Rufa fiskar. De äter upp den döda huden du har på fötterna och gör dem extra lena och fina.

Kom in till oss så hjälper vi dig till snygga och välskötta fötter. Du finner oss i Årsta bara 5 minuters promenad från Gullmarsplan och 10 meter från Sköntorsplans busshållsplats. Här nedan finner du en karta så att du enkelt ska hitta hit.