Kontakta oss: info@jsbeauty.se

Fotmassage i Sundsvall

Har du trötta och slitna fötter? Då kan en fotmassage hos oss på JS Beauty vara något som kan hjälpa dig. Fötterna är en viktig del av kroppen som blir utsatta för mycket då dom transporterar oss dagligen och därför kan de ibland vara värda en terapeutisk massage.

Du kan läsa mer om vad fotmassage är och hur vi på JS Beauty kan hjälpa dig att få dina ömma eller trötta fötter på fötter igen längre ner i texten.

Vad är fotmassage?

Fotmassage är en typ av massage som är särskilt utformad för att rikta in sig på fötterna. För dig som kanske går ganska mycket eller ofta känner att dina fötter är ömma och trötta så kan det vara bra att ta tid för en fotmassage då och då.

Detta kan en fotmassage hjälpa dig med

En fotmassage kan vara ett bra sätt att slappna av och föryngra trötta fötter. Den kan också bidra till att förbättra blodcirkulationen och minska smärta och spänningar. Om du har ömma eller trötta fötter som det ofta kallas så kan en fotmassage vara precis det du behöver.

Andra som positiva faktorer som en fotmassage kan hjälpa dig med är att sänka blodtrycket och förbättra din sömn.

Kombinera din fotmassage med en pedikyr

Ett tips till dig som planerar att boka in en tid för fotmassage är att samtidigt boka in en tid för pedikyr. Börja med en uppfriskande fotpedikyr där du tar bort döda hudceller, får dina naglar fixade och får ett skönt fotbad.

Därefter så tar du fotmassagen där du får en avslappnande massage som stärker och återupplivar dina fötter. Dina fötter kommer att tacka dig!

Så går en fotmassage till

Vid en fotmassage hos oss på JS Beauty så börjar vi med att värma upp dina fötter genom att ge dom en lättare massage. Därefter så applicerar vi massageolja och börjar att massera från tårna och sen uppåt på foten.

Under behandlingen så kommer vi också att massera dina vrister och vader för att öka blodcirkulation till dina fötter bland annat.

När fotmassagen är klar applicerar vi en kräm på fötterna som ger näring och fukt åt huden.

Välkommen att boka en fotmassage hos oss på JS Beauty.

Semesterstängt

Salongen är stängd från och med den 9 juli. Vi öppnar igen den 25 juli 2024.