Kontakta oss: info@jsbeauty.se

Oljemassage i Sundsvall

Om du känner att din kropp känns stel och du är trött och sliten så kan en skön oljemassage hjälpa din kropp att återhämta sig. En oljemassage hos oss på JS Beauty kan hjälpa dig att känna dig lugnare, lindra spänningar i musklerna och minska stressnivån.

Vad är en Oljemassage och vad kan den göra för dig?

En oljemassage är en form av massage där man främst jobbar med olika sorters oljor  som man använder för att massera kroppens muskler. Vid en oljemassage så finns det ett flertal olika oljor som man kan använda sig utav.

Några vanliga oljor som brukas användas är:

  • Kokosolja
  • Sesamolja
  • Macadamiaolja
  • Valnötsolja

Man kan också lägga till andra oljor under behandlingen som aromaterapi oljor och eteriska oljor. Dessa oljor kan hjälpa dig med att känna dig mer avslappnad och dämpa stress och depression.

Fördelarna med oljemassage

Det finns många fördelar med att göra en oljemassage. För det första så kommer det att göra dig mer avslappnad i både sinnet och i kroppen. Sen kan det hjälpa dig att bli av med spänningar och knutar så att du slipper huvudvärk och värk som kan uppstå av knutarna.

En oljemassage kan även bidra till att förbättra din blodcirkulation och öka musklernas flexibilitet.

JS Beautys Oljemassage behandling

När du kommer till oss på JS Beauty så kommer vi att ta hand om dig så att du känner dig säker och så att du trivs och är avslappnad. Våra massörer använder en speciell teknik tillsammans med olja för att massera upp muskelknutar som också kallas för sammanväxningar.

Behandlingen pågår i en timme och beroende på vad du vill uppnå med oljemassagen så kan våra massörer anpassa sig efter detta om du till exempel vill fokusera på att massera ryggen eller muskulaturen i kroppen.

Efter oljemassagen så kan kroppen bli extra mottaglig för den mat som du äter och då kan det vara bra att dricka extra mycket vatten för att skölja bort gifter för att få bästa resultat från massagen.