Kontakta oss: info@jsbeauty.se

Pedikyr i Sundsvall

Att känna sig fin och lyxa till det lite i vardagen kan vara viktigt för att må bra samtidigt som du unnar dig något. För dig som vill fixa till dina fötter med en pedikyr så är du varmt välkommen till oss på JS Beauty i Sundsvall.

Vi kan hjälpa dig med att ge det där lilla extra som dina fötter förtjänar.

Vad är Pedikyr?

Pedikyr är en skönhetsbehandling för fötterna. Det är en typ av manikyr fast för fötter där man fokuserar på vård och behandling av naglar och fötter. Pedikyr kan bidra till att förbättra fötternas utseende, mjuka upp huden och avlägsna döda hudceller.

Fördelen med att göra en pedikyr

Det finns många fördelar med att ta hand om sina fötter och att göra en pedikyr. Förutom att du får en stund för dig själv där du kan slappna av och slippa stressen så gör den din hud mjukare.

En annan fördel med att göra en pedikyr är att du får en förbättrad blodcirkulation i fötterna. När blodet har lättare att transportera det syre och näringsämnena som dina celler behöver får du en friskare hud och du slipper att råka ut för vad man kallar för ”kalla fötter”.

Att ha kalla fötter innebär att du har en sämre blodcirkulation vilket leder till att dina celler får mindre syre de näringsämnen som de behöver.

Fördelar:

  • Minskar risken med att få ”kalla fötter”
  • Friskare hud på fötterna
  • Borttagning av döda hudceller
  • Förbättrad blodcirkulation
  • Avslappning och en stund för dig

Vad ingår i vår Pedikyr?

I vår pedikyr så kommer vi göra allt för att ta hand om dina fötter så att du får den bästa behandlingen som dina fötter förtjänar. När vi gör en pedikyr så börjar vi alltid med att ge dina fötter ett skönt fotbad.

Sen tar vi bort alla döda hudceller och masserar dina fötter med en fotolja så att blodcirkulation kommer igång. När fötterna har filats till så justerar vi dina nagelband och så justerar vi längden samt formen på dina naglar.

Vi avslutar din pedikyr med att måla dina naglar. Du kan få dina tånaglar målade på ett enkelt sätt, där vi målar alla naglar i samma färg. Vi kan också ge dina tånaglar lite mer design där vi målar dom med flera olika färger, två- eller tredelade blocklackeringar.