Kontakta oss: info@jsbeauty.se

Thaimassage i Sundsvall

Thailändsk massage är en av de mest populära typerna av massage. Vi på JS Beauty har certifierade massörer som kan hjälpa dig att slappna av och må bättre. Det finns många fördelar med att välja just thaimassage och ni kan läsa mer längre ner i texten.

Vad är Thaimassage?

Thailändsk massage är en typ av massage där man använder en speciell teknik där massören använder hela sin kropp. Till skillnad från andra massagetyper där man oftast använder en olja så använder man ingen olja när man utför thaimassage. Istället så använder man en speciell teknik som innebär att man använder hela sin kropp när man masserar.

Om du har en kropp med mycket spänningar så kan du känna obehag eller värk. Med en thaimassage så släpper man på spänningarna så att du slipper obehagskänslor, värk och andra blockeringar försämrar flödet i kroppen.

Här nedan så kan du läsa mer om thaimassagens alla fördelar.

Vilka är fördelarna med thaimassage?

Thailändsk massage har även kallad thaimassage har flera positiva fördelar soma kan hjälpa dig att må bättre och hålla din kropp friskare. Till exempel så kan det hjälpa dig att lindra stress och spänningar.

Den kan också hjälpa dig med att minska ångest och depression samt att öka rörligheten och kroppens flexibilitet.

Här nedan kan du se några andra fördelar med thaimassage:

  • Massagen främjar ett friskt immunförsvar genom att hjälpa till att avlägsna gifter från kroppen
  • Ökad blodcirkulation och lägre blodtryck
  • Ryggbesvär och artrit gynnas av thaimassage. Den hjälper också vid kroniska ledproblem, särskilt eftersom den förbättrar ryggmuskulaturens flexibilitet
  • Förbättrad balans, hållning och andning
  • Förbättrad mental klarhet och förmåga att känna lugn och ro
  • Muskler och leder blir mer flexibla och rörliga

Så går en thaimassage till hos oss på JS Beauty

När du kommer in till oss på JS Beauty så ber vi dig att lägga dig på vår massagebrits. Du behöver inte klä av dig några plagg då massageolja inte används vid thaimassage.

När du är avslappnad och ligger bekvämt så börjar vi att massera från fötterna och fortsätter sen uppåt på kroppen. Under massagen så kommer vår massör att arbeta med alla dina leder och muskler för att massera bort eller lindra spänningar och knutar.

När massagen är avslutad så kommer din kropp att kännas smidigare och lättare. Du kan också uppleva att du har träningsverk men det är inget som varken är farligt eller ovanligt för den som gör en thaimassage för första gången.