Kontakta oss: info@jsbeauty.se

Vaxning i Sundsvall

Om du letar efter en skönhetssalong som erbjuder vaxning i Sundsvall är JS Beauty den rätta skönhetssalongen för dig. Vi på JS Beauty i Sundsvall har lång erfarenhet av vaxning och erbjuder flera olika typer av vaxning för både män och kvinnor.”

Boka TId

Du kan göra en bokning genom att ringa till oss eller maila oss.

Vi har öppet Måndag till Fredag 09.00 till 19.00. Lördag och Söndag stängt.

Här finns vi

Ni hittar oss på Fridhemsgatan 78, 854 61 i Sundsvall. Välkommen in på Drop-in eller boka ditt besök.

Priser

Våra vaxningstjänster är anpassade för både män och kvinnor, medan våra konkurrenskraftiga priser garanterar en tillfredsställande upplevelse.

Vaxa ben och armar i Sundsvall

Vad är en vaxning?

En vaxning är en skönhetsbehandling där man avlägsnar hår från kroppen. Det är en populär behandling eftersom den lämnar huden slät och mjuk under en längre tid vilket är en fördel om man inte gillar att raka sig eller använda en epilator.

På JS Beauty erbjuder vi flera olika typer av vaxning i Sundsvall och ni kan läsa om våra priser och vad dom olika vaxningarna innebär längre ner i texten.

Så går en vaxning till

När man utför en vaxning så börjar man med att göra rent det område på kroppen som ska vaxas. Efter det så applicerar man vax och en vaxremsa och låter det torka en kort stund.

Nästa steg av vaxningen är att dra bort vaxremsan som man har klistrat fast på håret. Detta kan göra lite ont men svedan går relativt snabbt över. Sen repeterar man hela processen tills att det önskade område är fritt från hårstrån.

Efter att man har vaxat bort alla hårstrån så smörjer man in det vaxade området mer en olja eller en speciell kräm som är avsedd för just vaxning. Detta gör att din hud blir uppmjukad vilket bidrar till den silkeslena känslan.

Det här kan vara bra att tänka på efter att du gjort en vaxning

När man har gjort en vaxning så kan det vara bra att avstå från varma bad, bastu, solning och varma duschar. Man ska också undvika att använda krämer och parfymer då värme och andra hudvårdsprodukter kan skapa en infektion.

Ta istället duschar med svalt vatten då detta hjälper till att stänga porerna och förebygga en infektion.

Fördelar med att göra en vaxning

Det finns många fördelar med att vaxa sin kropp. Några av dom fördelarna med att göra en vaxning är att du inte behöver göra det särskilt ofta och du får en hårlös hud som håller sig fri från hår en längre tid.

En annan fördel med att vaxa sig är att du får bort allt hår även dom minsta som i normala fall inte försvinner om man t,ex rakar sig. Efter att du har vaxat dina ben under en längre tid så kommer dina hårstrån att hamna i samma cykel och växa i samma takt.

Detta gör att det blir enklare för varje vaxning du gör och du får bort alla hårstrån på samma gång när du vaxar dig nästa gång.

Priser - Vaxning

Vaxning hela ben

500 Kr

Vaxning hela ben och bikinilinje

700 kr

Vaxning halva ben

300 KR

Vaxning hela armar

400 KR

Vaxning halva armar

300 KR

Vaxning rygg och axlar

600 KR

Vaxning bröst

400 KR