Vaxning i Sundsvall

Om du letar efter en skönhetssalong som erbjuder vaxning i Sundsvall är JS Beauty den rätta skönhetssalongen för dig. Vi på JS Beauty i Sundsvall har lång erfarenhet av vaxning och erbjuder flera olika typer av vaxning för både män och kvinnor.

Vad är en vaxning?

En vaxning är en skönhetsbehandling där man avlägsnar hår från kroppen. Det är en populär behandling eftersom den lämnar huden slät och mjuk under en längre tid vilket är en fördel om man inte gillar att raka sig eller använda en epilator.

På JS Beauty erbjuder vi flera olika typer av vaxning och ni kan läsa om våra priser och vad dom olika vaxningarna innebär längre ner i texten.

Fördelar med att göra en vaxning

Det finns många fördelar med att vaxa sin kropp. Några av dom fördelarna med att göra en vaxning är att du inte behöver göra det särskilt ofta och du får en hårlös hud som håller sig fri från hår en längre tid.

En annan fördel med att vaxa sig är att du får bort allt hår även dom minsta som i normala fall inte försvinner om man t,ex rakar sig. Efter att du har vaxat dina ben under en längre tid så kommer dina hårstrån att hamna i samma cykel och växa i samma takt.

Detta gör att det blir enklare för varje vaxning du gör och du får bort alla hårstrån på samma gång när du vaxar dig nästa gång.

Så går en vaxning till

När man utför en vaxning så börjar man med att göra rent det område på kroppen som ska vaxas. Efter det så applicerar man vax och en vaxremsa och låter det torka en kort stund.

Nästa steg av vaxningen är att dra bort vaxremsan som man har klistrat fast på håret. Detta kan göra lite ont men svedan går relativt snabbt över. Sen repeterar man hela processen tills att det önskade område är fritt från hårstrån.

Efter att man har vaxat bort alla hårstrån så smörjer man in det vaxade området mer en olja eller en speciell kräm som är avsedd för just vaxning. Detta gör att din hud blir uppmjukad vilket bidrar till den silkeslena känslan.

Det här kan vara bra att tänka på efter att du gjort en vaxning

När man har gjort en vaxning så kan det vara bra att avstå från varma bad bastu, solning och varma duschar. Man ska också undvika att använda krämer och parfymer då värme och andra hudvårdsprodukter kan skapa en infektion.

Ta istället duschar med svalt vatten då detta hjälper till att stänga porerna och förebygga en infektion.

Dom olika behandlingarna av vaxning och priser

Både män och kvinnor är välkomna till vår salong på JS Beauty i Sundsvall för att få en vaxning. Alla våra anställda är mycket skickliga och har lång erfarenhet av att vaxa.

Dom vaxningar som vi gör är:

  • Hela ben – 450 kr
  • Hela ben och bikinilinje – 650 kr
  • Halva ben – 330 kr
  • Hela armar – 300 kr
  • Halva armar – 250 kr
  • Rygg och axlar – 450 kr
  • Bröst – 550 kr