Kontakta oss: info@jsbeauty.se

Body Scrub i Sundsvall

Ta en paus från vardagen och gör en body scrub hos oss på JS Beauty. Vi kan hjälpa dig att göra en djupgående rening av din hud samtidigt som du får en stund för dig själv och får koppla av.

Här nedan kan du läsa mer om våra behandlingar av body scrub och vad en body scrub kan göra för dig och din hud.

Vad är en body scrub?

Body scrub eller som det heter på svenska kroppspeeling är en djuprengöring av huden. Syftet med att göra en body scrub är att ta bort döda hudceller och andra restprodukter som huden utsätts för. Det är också ett smidigt sätt för att hjälpa huden att andas och göra det enklare för huden att ta upp viktiga näringsämnen.

Själva behandlingen när man gör en body scrub är avslappnande och gör så att man känner sig ren och extra fräsch.

Fördelarna med att göra en body scrub

Att göra en body scrub är inte bara att man gör en djupgående rengöring av huden utan det medföljer andra fördelar med att göra en body scrub.

Några av dom fördelarna med att göra en body scrub är att:

  • Du tar bort döda hudceller som inte bara gör det svårare för din hud att andas utan också kan bidra till odörer.
  • Du får en mjukare och renare hud som både känns och ser frisk ut.
  • Du förbättra blodcirkulationen då du masserar och rengör huden som innehåller många små blodkärl.
  • Med en body scrub så kan du göra din hud mjukare och ge den mer lyster.
  • En till bra fördel med att göra en body scrub är att du kan kan minska uppkomsten av dina är och få bort bristningar i huden.

Våra body scrub behandlingar

Huden är det största organet i kroppen och vi vet hur viktigt det kan vara att ta hand om just sin hud. Hos oss på JS Beauty så hjälper vi dig med att ta hand om din hud så att den håller sig frisk och vacker.

Vi har tre olika body scrub behandlingar som du kan välja mellan. Beroende på vad du skulle vilja uppnå och om du har en känslig hud så kan du läsa mer om dom tre olika behandlingarna nedan.

Coffee Mix Scrub

Body scrub behandlingen Coffee Mix Scrub är en kroppspeeling där vi använder oss utav en grövre uppiggande scrub. Denna body scrub behandling passar dig som inte har gjort en body scrub på ett tag och som inte har så känslig hud.

För dig som har känslig hud så rekommenderar vi inte denna behandling utan då passar behandlingen Coconut Rush Scrub bättre.

Själva behandlingen av Coffee Mix Scrub tar cirka 60 minuter och kostar 700 kr.

Coconut Rush Scrub

Vår andra body scrub behandling Coconut Rush Scrub är en body scrub där vi använder en mildare scrub som passar känslig hud.

Denna body scrub behandling tar cirka 60 minuter att genomföra och kostar 700 kr.

Lady Flower Scrub Original Thai

Lady Flower Scrub Original Thai är en body scrub behandling som passar alla hudtyper oavsett om du har en känslig hud eller inte. Med denna body scrub så rengör vi huden på djupet och ger huden den näring som den behöver.

Behandling tar ungefär 60 minuter att genomföra och kostar 700 kr.

Semesterstängt

Salongen är stängd från och med den 9 juli. Vi öppnar igen den 25 juli 2024.